DALMATINSKI PRŠUT
DALMATINSKA PANCETA
DALMATINSKA PEČENICA
DALMATINSKA BUDJOLA
DALMATINSKA PLEĆKA
DALMATINSKE KOBASICE
NASLOVNICA|O NAMA|PRODAJA|KONTAKT
 

MATAŠ
Miramarska 40
10000 Zagreb
tel: +385(1)6181-133
matas@matas.hr

Radno vrijeme
pon-pet:
08:00 - 17:00
sub:
08:00 - 13:00

Nedjeljom, blagdanima i praznicima:
NE RADIMO


ISO 9001ISO 14001HACCP

PRŠUTOREZNICE

Zagreb,
Miramarska 40 >>


Mataš

Košarice za blagdane

Veliki paket Srednji paket Mali paket
Tulove grede Jasenice Stari Mataš

Blagdanske košare možete naručiti ovdje: tel: +385 (1) 6181-133

Pregled svih blagdanskih košara ovdje


Dobro došli na stranice MATAŠ

MATAŠ

Na podnožju južne strane Velebita gdje bura zaljubljeno žuri u zagrljaj moru, oko 2500 metara od Masleničkog mosta i 1500 metara od Novigradskog mora smjestilo se mjesto Jasenice. Tu se isprepliću hladna i suha velebitska bura sa zdravim i slanim morskim zrakom stvarajući jedinstveno i stalno mikroklimatsko strujanje zraka. U takvim klimatskim uvjetima, žitelji toga kraja znali su već u davna vremena svoj način života i svoju proizvodnju i prehranu prilagoditi tim uvjetima. Upravo tu u Jasenicama, u Hrvatskoj, izgrađen je jedan od najvećih suvremenih pogona za proizvodnju tradicijskih trajnih suhomesnatih proizvoda dalmatinskog podneblja, pogon "MATAŠ"


Dalmatinski pršut MATAŠ

DALMATINSKI PRŠUT MATAŠ

Od svih mesnih proizvoda najdulju tradiciju u Dalmaciji ima pripravljanje kvalitetnog domaćeg pršuta. Pravi poznavatelji sigurno znaju što je kvalitetan pršut. To je posebno obrađen svinjski but, posoljen, hladno dimljen, osušen na buri, osebujna mirisa i okusa. Dalmatinski pršut MATAŠ - Izvorno hrvatsko


Dalmatinska panceta MATAŠ

DALMATINSKA PANCETA MATAŠ

Izvorna dalmatinska panceta dobivena iz svinjske potrbušnice je trajni i tradicionalni suhomesnati proizvod žitelja podno južnog Velebita i Novigradskog mora i predstavlja dio gastronomske baštine tog kraja.Dalmatinska panceta MATAŠ - hrvatska kvaliteta


NA VRH STRANICE

Dalmatinska pečenica MATAŠ

DALMATINSKA PEČENICA

Trajni suhomesnati proizvod, dobiven od kvalitetnog svinjskog karea, proizveden na tradicionalan domaći način, sa postupkom sličnim pršutu bez pritiskanja, a sa kraćim vremenom soljenja i dimljenja na prirodan način. Dalmatinska pečenica MATAŠ - izvorno hrvatsko


NA VRH STRANICE

Dalmatinska budjola MATAŠ

DALMATINSKA BUDJOLA

Domaći trajni suhomesnati proizvod - suha svinjska vratina bez kostiju. Dugogodišnja tradicija žitelja podvelebitskog kraja uz prirodne mikroklimatske uvjete, uz dodatak prirodnih blagih biljnih začina i mirisa, dimljena u prirodnim uvjetima, prepoznatljivog okusa i mirisa, budjola "MATAŠ" spada u gastronomsku baštinu toga kraja. Dalmatinska budjola MATAŠ


NA VRH STRANICE

Dalmatinska plećka MATAŠ

DALMATINSKA PLEĆKA

Iz bogatog asortimana trajnih suhomesnatih proizvoda tvrtke "MATAŠ" dalmatinska plećka bez kostiju s kožom, izdvaja se kao posebni domaći proizvod za dane praznika.

STUDIO PRO PLUS